Tel:010-4259301 What's App: 06 43247767

1e Middellandstraat 112b 3021 BH Rotterdam

Micro Haar Pigmentatie

WAT IS MICROHAARPIGMENTATIE
MHP is een niet chirurgische cosmetische permanente behandeling waarbij minuscule haartjes/stoppels op de hoofdhuid worden getatoeëerd.

VOOR WIE IS MHP GESCHIKT
MHP is geschikt voor mensen met alle types en stadia van kaalheid. Tevens kan deze behandeling toegepast worden op elke huidskleur. Dus of je nu een terugtrekkende haargrens, inhammen, kale plekken hebt of helemaal kaal bent, MHP kan de oplossing voor dit probleem zijn. Ook kan deze behandeling ervoor zorgen dat je haar visueel voller lijkt na bijvoorbeeld een haartransplantatie door de hoofdhuid te “camoufleren”.

DE BEHANDELING
Tijdens de behandeling worden er minuscule haartjes/stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Waarbij gebruik gemaakt word van speciaal voor deze behandeling ontwikkeld apparatuur en inkt in natuurlijke pigmenten die aansluiten op jouw haarkleur. Het haar groeit nooit in dezelfde richting dus de behandelaar zorgt voor een realistische afwerking door het haar patroon te repliceren.
voorna01

WAAROM TATTOO STUDIO WEST
MHP wordt gedaan d.m.v. een techniek die afgekeken is van het tatoeëren. Tattoo Studio West levert al ruim 30 jaar consequent kwalitatief goed werk op het gebied van tatoeëren. Door deze ervaring, het openstaan en het sinds 2 jaar eigen maken van deze  techniek, ben je bij Tattoo Studio West aan het juiste adres voor microhaarpigmentatie.
voorna 2
PRIJS
Eerste behandeling:                        €.500,-
Opvolgende(n) behandeling (en):     €.375,-
Full scalp maximaal:                       €1500,-

CONTACT
Benieuwd hoeveel behandelingen je ongeveer nodig zal hebben? Stuur foto’s van je hoofd waarop duidelijk het te behandelen gebied zichtbaar is naar tattoostudiowest@gmail.com of kom langs aan de 1e middellandstraat 112b in Rotterdam voor een persoonlijk en vrijblijvend consult. Tijdens een persoonlijk consult is het mogelijk om als proef een vierkante cm MHP te laten aanbrengen zodat je een beeld krijgt van het verbluffende resultaat van microhaarpigmentatie.