Tel:010-4259301 What's App: 06 43247767

1e Middellandstraat 112b 3021 BH Rotterdam

Info

Tattoo Studio West is al bijna 30 jaar een begrip als het gaat om kwaliteit en veilig tatoeeren. Wij werken volgens de richtlijnen van de GG&GD, en zijn aangeloten bij de Nederlands Bond van Tatoeerders. Wij maken zowel voor het tatoeeren en het piercen gebruik van steriel verpakte disposables (wegwerpmaterialen). De inkt die wij gebruiken voldoet aan alle gestelde eisen. Onder aan de pagina vindt u de informatie bladen voor het tatoeëren en het piercen.

 

Als u overweegt een tatoeage te laten zetten, staan onze artiesten voor u klaar om u te adviseren en te informeren. In onze shop hebben we geen boeken met voorbeelden maar maken wij gebruik van een computersysteem Digitattooz waar u de voorbeelden kunt bekijken. Het voordeel hiervan is dat alles veel makkelijker en overzichterlijker is. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een ontwerp mee te nemen dan zullen wij bekijken of het mogelijk is. Ook is het mogelijk om een “freehand tattoo” te laten zetten, u kunt uw wensen aangeven bij de artiest en in overleg met u zal deze dan een tatoeage voor u ontwerpen. U bent 7 dagen per week van harte welkom om langs te komen, indien er tijd is kunt u wachten om getatoeërd te worden. voor grotere stukken adviseren wij u om een afspraak te maken. Afspraken worden alleen in de shop gemaakt. Voor het piercen is er altijd wel een gaatje vrij.

 

Personen onder de 16 jaar worden bij ons niet getatoeerd of gepierced. personen tussen de 12 en 16 jaar dienen een toestemmingsformulier tatoeage en/of toestemmingsformulier piercen ingevuld en ondertekend door een voogd of een ouder mee te nemen naar de shop. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om de verantwoordelijke mee te nemen want bij twijfel behouden wij het recht om te weigeren om de tatoeage of piercing te plaatsen.